Bursa Çimento Fabrikası Anaokulu
ALEMDAR MAH. 1.AYDOĞDU SK. BURSA ÇIMENTO FABRIKASI ORTAOKULU BLOK NO 42 OSMANGAZİ / BURSA
(0224)233 86 88
(0224)233 86 87

VİZYON

Vizyonumuz ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı , milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir. Avrupa Birliği normlarında , eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, araştıran, sorgulayan, merak eden; çevresine ve topluma duyarlı, toplumda bir birey olarak yer aldığının farkında olan,öz disiplini ve saygısı gelişmiş çocuklar yetiştirmek.

İkili Öğretim

Sabahçı: 08.00-13.00 Öğlenci: 13.00-18.00